Acupunctuur Voorthuizen

Acupunctuur Voorthuizen: brengt jou in evenwicht

Acupunctuur in onze praktijk nabij Voorthuizen zorgt ervoor dat jouw klachten verminderen. Bovendien kan het er zelfs voor zorgen dat ze volledig verdwijnen. Wij, Yángguãng, zijn gespecialiseerd in pijnbestrijding omtrent de Chinese geneeskunde. Daarnaast hebben wij als acupuncturist jaar in jaar uit al ontzettend veel mensen mogen helpen in onze praktijk.

”Het grote voordeel van de alternatieve geneeswijze: 'acupunctuur' is dat er geen bijwerkingen zijn!”

Welke klachten zijn te behandelen met acupunctuur?

De onderstaande klachten zijn volgens de wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) te genezen/ verbeteren met acupunctuur:

 • Allergieën
 • Borst
 • Buik
 • Gewricht
 • Gynaecologie
 • Huid, hoofd, mond en oog
 • Intern
 • Keel, neus en oor
 • Kinderziekten
 • Luchtwegaandoeningen
 • Maag- en darmaandoeningen
 • Mentaal/ stoornissen
 • Slijmvlies
 • Uitputting – geestelijk en lichamelijk
 • Urinewegen
 • Vermoeidheid
 • Verslavingen
 • Zwangerschap

Heb jij last van aandoeningen rondom de bovenstaande gebieden? Onze acupuncturist en/of therapeut helpt je graag. Maak nu een afspraak voor deze unieke behandeling uit de Chinese geneeskunde, bij onze praktijk dichtbij Voorthuizen. Door het maken van een afspraak zet je de eerste stap naar verbetering!

Erkende, veelgebruikte behandeling

Acupunctuur is een alternatieve geneeswijze in de klassieke Chinese geneeskunde. Vandaag de dag wordt deze unieke behandelwijze steeds meer gebruikt en erkend. Met name omdat het een goede behandeltherapie is voor ontzettend veel aandoeningen.

”Alles dat met onze gezondheid te maken heeft is met elkaar verbonden. Dat is het uitgangspunt van de Chinese geneeswijze.”

Acupunctuur in onze praktijk dichtbij Voorthuizen

Ben je klaar voor het verminderen of zelfs voor het verhelpen van je klachten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze acupunctuur praktijk dichtbij Voorthuizen.

Dankzij onze jarenlange ervaring kun je een uiterst professionele werkwijze verwachten. Daarnaast ook een zeer vriendelijke omgeving. Wij doen er als therapeut alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Hoe werkt een acupunctuur behandeling?

Tijdens een acupunctuur behandeling wordt er gebruik gemaakt van dunne naaldjes. Deze worden op de zogenaamde acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Zo worden energie verstoringen hersteld.

Acupunctuur kan het gehele lichaam reguleren en balanceren doordat de acupunctuurpunten gestimuleerd worden. Dit zorgt ervoor dat de klachten verminderen en/of verdwijnen.

“Acupunctuur is een onderdeel van de TCG en betekend "prikken”

Unieke behandelmethode: energiebanen terug in balans

Onze behandelaar/ therapeut is gespecialiseerd in de unieke methode van Dr. Tan. Namelijk de ‘Balance Method’. Al 30 jaar is deze methode met grootse successen toegepast in de VS. Hierbij worden de Meridianen (energiebanen) in balans gebracht. Dit gebeurt volgens een effectieve 3 stappen strategie. Waardoor er onmiddellijk resultaat verwacht kan worden bij pijnklachten.

Vergoeding voor alternatieve geneeswijze

De acupunctuurbehandelingen worden door en groot aantal Nederlandse verzekeraars geheel of deels vergoed. Dit is vrijwel altijd ondergebracht in de aanvullende verzekeringen. Ben jij benieuwd of jouw Nederlandse verzekeraar de behandeling vergoed? Neem dan voorafgaand aan jouw afspraak contact op met jou zorgverzekeraar. Zij voorzien je graag van actuele informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in acupunctuur? En woon je in Voorthuizen of omgeving? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Bekijk daarnaast ons blog voor interessante artikelen. Zoals je inmiddels weet kan bijna iedere klacht verminderd of zelfs verholpen worden dankzij acupunctuur.

Heb jij last van eerdergenoemde klachten? Maak dan direct een afspraak bij onze acupuncturist. Wij heten je van harte welkom in onze professionele praktijk gespecialiseerd in pijnbestrijding.

Wat is de traditionele Chinese geneeskunde?

De traditionele Chinese geneeskunde is de al duizenden jaren bestaande geneeskundige praktijk waarbij wordt uitgegaan van een holistische benadering van de mens. Dat houdt in dat alles in de mens met elkaar verbonden is. Een disbalans van het ene kan dus ook de balans ergens anders in het lichaam verstoren. Chinese acupunctuur kijkt daarom naar het totaal plaatje en bevordert herstel door de focus op de energiehuishouding te leggen.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Wat is energetische therapie?

Bij energetische therapie worden energetische blokkades in het lichaam weggewerkt. Deze kunnen gezondheidsklachten veroorzaken. Met de therapie worden emoties en onrust vervangen voor innerlijke rust en balans.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Hoe ziet een acupunctuur behandeling eruit?

Bij acupunctuur wordt gebruik gemaakt van dunne, steriele naaldjes, die op diverse plekken in het lichaam worden geprikt. Zo nu en dan wordt daarbij van warmte gebruik gemaakt, dat opgewekt wordt voor middel van een speciale lamp of een smeulend kruid. Dit stimuleert de bloedsomloop en qi-stroom. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Wordt de acupunctuur behandeling vergoed door mijn verzekeraar?

Acupunctuur is een geneeskundige behandeling die vergoed wordt door iedere verzekeraar. Een behandeling bij onze acupuncturist komt dus voor vergoeding in aanmerking. Om dit zeker te weten kun je dit nogmaals navragen bij je verzekeraar.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Contact opnemen