Acupunctuur Harderwijk breng je weer in evenwicht

Acupunctuur in Harderwijk

Heb je klachten zoals hooikoorts of zijn je lichaam en geest niet goed in evenwicht? Dan is acupunctuur in Harderwijk zeer geschikt voor je! Wij heten je van harte welkom bij Yángguãng: de praktijk voor acupunctuur in deze regio. Deze praktijk is gespecialiseerd in pijnbestrijding. Maar ook als stoppen met roken maar niet wil lukken biedt deze Chinese behandeling uitkomst. Hierbij staan een professionele werkwijze en een vriendelijke omgeving centraal. Werken aan jouw herstel in een fijne omgeving. Dat is waar het om draait!

Neem nu contact op

Acupunctuur is een oude Chinese geneeswijze

Maar wat houdt acupunctuur in de regio Harderwijk precies in? De acupunctuur behandeling is gericht op het herstel van evenwicht, het zelf herstellend vermogen van het lichaam en optimalisatie van het immuunsysteem. Deze behandeling is compleet gebaseerd op de Chinese geneeswijze.

Alles wat met onze gezondheid te maken heeft is met elkaar verbonden. Dat is het uitgangspunt van de Chinese geneeswijze. Het ene probleem heeft vaak met het andere probleem te maken. Om deze reden wordt de patiënt behandeld met naalden op specifiek daarvoor uitgekozen plaatsen op het lichaam.
Heb je interesse in deze Chinese behandeling? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat klachten verholpen kunnen worden. We helpen u graag verder!

Het voordeel van Acupunctuur is dat er geen bijwerkingen zijn

De behandeling bij praktijk Yángguãng

De naalden worden tijdens acupunctuur in Harderwijk geprikt op punten vlak onder de huid. Dit zijn de plekken die in relatie staan met het lichaamsdeel- of stelsel dat aangedaan is. Om deze punten te vinden moet een therapeut beschikken over veel kennis van anatomie én het verloop van die speciale banen in het lichaam.

Deze banen worden ook wel meridianen genoemd. Deze 12 banen leiden levensenergie door ons lichaam. Yángguãng beschikt over alle kennis die nog is om de behandeling succesvol uit te voeren.

Effectief bij vele klachten

Maar wat kan acupunctuur in Harderwijk en omgeving voor jou betekenen? Allereerst is het van belang om te vermelden dat deze behandeling effectief wordt ingezet bij vele klachten. Hierbij kun je denken aan chronische of acute pijn, overspannenheid, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, eetstoornissen en nog vele andere klachten. Heeft je kind klachten? Ook dan kan acupunctuur uitkomst bieden!

We hebben meerdere jaren ervaring in het vak!

Neem nu contact op

Vergoed door de verzekeraar

Veel verzekeraars vergoeden de acupunctuurbehandelingen geheel of deels. Er bestaan namelijk aanvullende verzekeringen. Wil je aanspraak maken op vergoeding? Controleer voorafgaand of je aanvullende verzekering de behandelingen wel dekt. Na de behandeling ontvang je een factuur. Deze factuur kun je aanleveren bij de zorgverzekeraar.

Wij vinden het erg belangrijk dat ieder zich op zijn gemak voelt.

Boek een behandeling voor acupunctuur in Harderwijk!

Heb je klachten en is het via de reguliere weg nog niet gelukt om het probleem te verminderen of te verhelpen? Boek een behandeling bij Yángguãng! Acupunctuur biedt uitkomst bij vrijwel iedere klacht. Van darmklachten tot aan eetstoornissen en ongewenste kinderloosheid.

Wil je meer weten over wat deze behandeling voor je kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen je graag meer over wat deze oude Chinese geneeswijze zoal voor jou kan betekenen.

Contact opnemen