Acupunctuur Ermelo vermindert of verhelpt klachten

Acupunctuur in Ermelo

Bij Yángguãng is voor mensen met klachten een oplossing. Lijd je bijvoorbeeld aan slapeloosheid of chronische pijn? Acupunctuur wordt naast reguliere behandelingen gebruikt als aanvullende factor. Ben je klaar voor het verminderen of zelfs verhelpen van je klachten?

De praktijk is gespecialiseerd in pijnbestrijding.

Boek vandaag nog een behandeling. Ervaar wat deze behandeling uit de Chinese geneeswijze voor jou kan betekenen! Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Neem nu contact op

Acupunctuur Ermelo biedt uitkomst bij vele klachten

Voor sommige klachten zijn reguliere behandelingen niet genoeg. Acupunctuur is een klassieke Chinese behandelwijze die uitkomst biedt voor mensen met verscheiden klachten. Bijna iedere klacht is te verhelpen of verminderen met behulp van acupunctuur in Ermelo. Van hoofdpijn, migraine, ongewenste kinderloosheid en gewrichtspijn tot aan eetstoornissen. Wat fijn is? Deze behandeling kent geen bijwerkingen! Na de behandeling voel je je geheel ontspannen.

Geprikt in de meridianen

Je vraagt je vast af hoe zo’n acupunctuur in Ermelo bij Yángguãng precies in z’n werk gaat. Tijdens een behandeling word je met een hele dunne steriele naald geprikt op bepaalde plekken onder de huid. Welke plekken dat zijn, is afhankelijk van de lichaamsdelen of stelsels die aangedaan zijn.

In ons lichaam lopen 12 meridianen. Dit zijn speciale banen waar levensenergie doorheen stroomt. Iedere mediaan correspondeert met een eigen orgaan. Aan de hand van je klachten worden de plekken waarop met kleine steriele naaldjes geprikt wordt, uitgekozen. Iedere behandeling duurt 60 minuten.

Eventuele vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

In tegenstelling tot wat vele mensen denken, wordt acupunctuur door sommige zorgverzekeraars wél vergoed. Omdat acupunctuur niet onder de standaard verzekering valt, heb je voor deze behandelingen een aanvullende verzekering nodig. Niet alle verzekeraars vergoeden de kosten. Controleer de voorwaarden van je verzekering voordat je een declaratie indient.

Vergoedt jouw verzekering de behandeling? Na iedere behandeling krijg je een factuur van ons mee. Daarna kun je deze zelf indienen bij de verzekering.

In de praktijk bieden wij je vakkundigheid in een vriendelijke omgeving. Wij vinden het erg belangrijk dat ieder zich op zijn of haar gemak voelt.

Neem nu contact op

Kies voor acupunctuur in Ermelo!

Heeft een reguliere medische behandelwijze niet het gewenste effect op jouw klachten? Kies dan voor acupunctuur in Ermelo bij Yángguãng. Jouw klachten verminderen of verhelpen, dát is het doel waar we samen naar streven.

Wil je meer weten over wat deze Chinese behandeling kan beteken in jouw situatie? Dat begrijpen we. Neem gerust eens contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen. We helpen je graag verder!

Wat is de traditionele Chinese geneeskunde?

De traditionele Chinese geneeskunde is de al duizenden jaren bestaande geneeskundige praktijk waarbij wordt uitgegaan van een holistische benadering van de mens. Dat houdt in dat alles in de mens met elkaar verbonden is. Een disbalans van het ene kan dus ook de balans ergens anders in het lichaam verstoren. Chinese acupunctuur kijkt daarom naar het totaal plaatje en bevordert herstel door de focus op de energiehuishouding te leggen.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Wat is energetische therapie?

Bij energetische therapie worden energetische blokkades in het lichaam weggewerkt. Deze kunnen gezondheidsklachten veroorzaken. Met de therapie worden emoties en onrust vervangen voor innerlijke rust en balans.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Hoe ziet een acupunctuur behandeling eruit?

Bij acupunctuur wordt gebruik gemaakt van dunne, steriele naaldjes, die op diverse plekken in het lichaam worden geprikt. Zo nu en dan wordt daarbij van warmte gebruik gemaakt, dat opgewekt wordt voor middel van een speciale lamp of een smeulend kruid. Dit stimuleert de bloedsomloop en qi-stroom. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Wordt de acupunctuur behandeling vergoed door mijn verzekeraar?

Acupunctuur is een geneeskundige behandeling die vergoed wordt door iedere verzekeraar. Een behandeling bij onze acupuncturist komt dus voor vergoeding in aanmerking. Om dit zeker te weten kun je dit nogmaals navragen bij je verzekeraar.

Meer weten? Neem gerust contact op met Yángguãng.

Contact opnemen