Over ons

20221224_195640
Contact opnemen

 

"Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten."

Confucius

Welkom bij acupunctuurpraktijk "Yángguãng". Yángguãng betekent ''Zonnestraal" in het chinees. Ik ben Natasja van de Kraats en ik ben werkzaam als therapeut in de Chinese Geneeskunde. De praktijk is gespecialiseerd in pijnbestrijding maar ik behandel ook  allerlei andere klachten.

Acupunctuur is een klassieke Chinese behandelwijze, die steeds meer gebruikt en erkend wordt. Acupunctuur is voor veel aandoeningen een goede behandeltherapie: indicatielijst who. Het voordeel van Acupunctuur is dat er geen bijwerkingen zijn. Een Acupunctuur behandeling kan gecombineerd worden met een behandeling van Chinese kruiden therapie, een ander belangrijk en onmisbaar onderdeel.

De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten volgens. dr. Tan's Balance Method. Deze methode heeft dr. Tan al meer dan 30 jaar met veel succes toegepast in de VS. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden om Meridianen [energiebanen], volgens de 3 stappen strategie, met elkaar in balans te brengen waardoor bij pijnklachten onmiddellijk resultaat verkregen kan worden.

In de praktijk bied ik u professionaliteit in een vriendelijke omgeving. Ik vind het erg belangrijk dat ieder zich op zijn gemak voelt.