Direct uw hooikoorts natuurlijk verhelpen

Acupunctuur; dé natuurlijke wijze om uw hooikoorts te verhelpen!

Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekent voor hooikoortspatiënten niezen, jeukende ogen en verkoudheidsklachten. Wist u dat 1 op de 8 Europeanen lijdt aan een vorm van graspollen- of boompollenallergie? U bent dus zeker niet de enige. 

Waarschijnlijk probeert u uw klachten onder controle te houden met medicijnen zoals acrivastine, clemastine, desloratadine, loratadine en mizolastine. Deze medicijnen zijn echter slechts een greep uit het assortiment, aangezien de farmaceutische industrie gewillig de markt vult met 'hooikoortsmedicijnen'. 

Als u uw lichaam wilt onthouden van diverse (dure) pillen en uw klachten op een natuurlijke wijze wilt oplossing biedt acupunctuur dé oplossing. Ook kan dit een uitkomst zijn wanneer uw huidige medicijnen onvoldoende werken.

Na 2 behandelingen van mijn hooikoorts af!

0

Dennis - "Van de dokter kreeg ik desloratadine voorgeschreven. Deze werkten echter onvoldoende. Bovendien werd ik er erg vermoeid van. Een kennis raadde mij Natasja aan. Aanvankelijk was ik wat sceptisch over de acupunctuur maar na 2 behandelingen waren mijn klachten vrijwel verdwenen!"

Hoe werkt een acupunctuur behandeling?

Tijdens een acupunctuur behandeling wordt er gebruik gemaakt van dunne naaldjes. Deze worden op de zogenaamde acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Zo worden energie verstoringen hersteld.

Acupunctuur kan het gehele lichaam reguleren en balanceren doordat de acupunctuurpunten gestimuleerd worden. Dit zorgt ervoor dat de klachten verminderen en/of verdwijnen.

Wij hebben al vele hooikoortspatiënten succesvol geholpen. Hierdoor durven wij te garanderen dat ook uw klachten worden verminderd. 

Acupunctuur biedt ook verlichting voor andere ongemakken waaronder chronische of acute pijn, overspannenheid, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid en eetstoornissen.

Uiteraard worden alle coronamaatregelen streng in acht genomen tijdens de behandeling!

U betaalt niets!

De acupunctuurbehandelingen worden door een groot aantal Nederlandse verzekeraars geheel of deels vergoed. Dit is vrijwel altijd ondergebracht in de aanvullende verzekeringen.

Benieuwd of uw Nederlandse verzekeraar de behandeling vergoed? Neem dan even contact op met de betreffende zorgverzekeraar.

Klaar om uw hooikoorts vaarwel te zeggen?

foto

Natasja (therapeut) - "Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u een uiterst professionele werkwijze verwachten. Wij doen er als therapeut alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. "

Praktijk in Putten

Wij zijn gevestigd in een medisch centrum in Putten waar ruim voldoende gratis parkeerplekken zijn. De praktijk is ideaal te bereiken vanuit omliggende dorpen zoals Ermelo, Harderwijk, Voorthuizen, Nijkerk, Garderen, Barneveld en Zeewolde!

Neem vrijblijvend contact op

Bent u overtuigd en wilt u op een natuurlijke, effectieve wijze van uw hooikoorts af? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Al velen mensen gingen u voor en genieten nu optimaal van de zomer zonder medicijnen. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact op om uw zo snel mogelijk te helpen!

Wij begrijpen het als u meer informatie wilt. U neemt via dit formulier dan ook geheel vrijblijvend contact op!


Contact formulier Hooikoorts

  • Om u zo goed mogelijk te helpen vragen wij om een keuze te maken uit onderstaande mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.